Ervaringen

Wat een bijzondere en unieke ervaring! Omdat Loussanna rekening houdt met je wensen, is het een heel persoonlijke buikschildering geworden.
Daarnaast is ze bereid om mee te denken hoe ze een ouder kind erbij kan betrekken.
De gemaakte foto’s heeft ze dezelfde dag nog opgestuurd, zodat we het resultaat gelijk konden showen.
De reacties waren allemaal erg leuk, en ook wij zijn superblij met dit prachtige eindresultaat!

-Sharon-

Loussanna heeft met veel aandacht geluisterd naar ons verhaal en dit op bijzondere wijze weten om te zetten naar een beeld wat echt bij ons, en dus bij ons kleintje, past.
Een buik om trots op te zijn, als dit al niet zo was.

- Leonie-

Het was een ontspannen en leuke “sessie”, mede door de vlotte babbel en kleurrijke persoonlijkheid van de jonge kunstenares.
Doordat je altijd maar zo druk bent en soms voor de helft van de tijd beseft dat je een kindje in je buik draagt, vond ik dit ook een mooie gelegenheid om eens bewust stil te staan bij mijn zwangerschap.
Een aanrader voor iedere aanstaande moeder die haar zwangerschap op een unieke en creatieve manier wil beleven en vastleggen.
– Melina –

Loussana had maar aan een half woord genoeg om te snappen wat ik graag wilde zien. Daarbij wist ze iets te creëren wat letterlijk mij op het lijf was geschreven. Het is een echt kunstwerk geworden, wat eigenlijk mijn verwachting ver overtrof. Een leuke ervaring met een prachtig resultaat, een aanrader dus.
– Marie-Christine –

Lousanna kwam volgens afspraak bij ons thuis met haar professionele materialen. Ze nam de tijd om met me te overleggen wat het ontwerp zou worden en uit te leggen hoe ze te werk zou gaan, ook tijdens de beschildering. Toen de buikschildering af was werden er een aantal foto’s gemaakt. Deze foto’s kreeg ik direct toegestuurd, ze waren erg mooi.

-J. Van Dijk –

Ik vond het een geslaagde avond! Mijn vriendin heeft het echt naar haar zin gehad! Ik had ook het gevoel dat jij haar erg op haar gemak stelde. We waren niet helemaal op tijd en daar ging jij heel soepel mee om. Jij maakt het heel persoonlijk en dat hoort ook bij een babyshower!

-Cherisch-

Mijn man en ik hebben de buikschildering als een hele bijzondere ervaring ervaren. Je bent in je leven niet vaak zwanger en dan is het heel erg leuk om een buikschildering te doen als aandenken aan die mooie, exclusieve tijd.
Ik vond het super dat ze eerst ook de schmink uittestte of ik daar tegen kon. Het is niet fijn als je uitslag krijgt, zeker niet op je buik. Ze gaat er heel zorgvuldig mee om. Tijdens de buikschildering ging het er heel ontspannen aan toe.
Het resultaat was verbluffend mooi geworden.

-Inge-

Ik heb het super fijn ervaren en Loussanna( van dame met kleur) houdt goed rekeningen met de persoon zelf.

-Laura-